Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?
Vásárolj 2019. április 15. és július 15. között legalább 1 db, promócióban résztvevő védjegyes terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát!
Hogyan nyerhetek?
Vásárolj 2019. április 15. és július 15. között legalább 1 db, promócióban résztvevő védjegyes terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát!

Vásárolhatsz egyszerre egy, de akár több terméket is. Minden esetben annyi polcot tölthetsz fel, ahány résztvevő márka védjegyes promóciós termékét vásároltad meg. Már egy polc feltöltésével tiéd lehet a napi és heti nyeremények egyike, az 1 000 000 forintos fődíjhoz azonban mind a 4 polcodat fel kell tölteni, azaz vásárolnod kell minden promócióban résztvevő márka védjegyes promóciós termékéből legalább 1 db-ot.

Ne feledd, minél több termékkel töltöd fel a spájzod, annál több eséllyel indulsz a napi, a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán is!
Honnan tudom, hány termékkel töltöttem fel eddig a spájzomat?
Ha egy vagy több márka promócióban résztvevő termékeiből egynél többet vásároltál, úgy a spájzban a megfelelő polcon egy szám jelöli majd a pontos mennyiséget. Emellett a regisztrációd után a saját profiloldaladon is megnézheted, hogy összesen hány kódod van.
Miért nem azt a terméket látom a virtuális spájzomban, amit a valóságban megvásároltam?
Kódfeltöltés után a spájz megfelelő virtuális polcán az adott márkát képviselő termékkollázs jelenik meg. Ez a kollázs nem feltétlenül tartalmazza azt a promóciós terméket, amit te is megvásároltál, továbbá nem is feltétel, hogy a kollázsban megjelenített promóciós termékek közül vásárolj. Bármilyen, a promócióban résztvevő védjegyes termékkel részt vehetsz a játékban!

A promócióban résztvevő termékek pontos listáját ide kattintva találod.
Mi az az AP kód?
A nyugta utolsó sora, AP betűk után egy „A” kezdőbetű és 8 számjegy.
Online vásárlás esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?
Online vásárlás esetén az elektronikus számla sorszámának utolsó 6 db számjegyét kell megadnod kódfeltöltéskor a „számla száma” szövegmezőbe.
Vevőszolgálaton kiállított számla esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?
Igen, a vevőszolgálat által kiállított számla számának utolsó 6 db számjegyét kell megadnod kódfeltöltéskor a „számla száma” szövegmezőbe.
Hogyan nyerhetek napi és/vagy heti nyereményt?
Vásárolj legalább 1 db védjegyes promóciós terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát, és versenyben is vagy az adott héten a napi és a heti nyereményekért!
Hogyan nyerhetem meg a fődíjat?
Ahhoz, hogy a fődíjért indulhass, mind a 4, a promócióban résztvevő gyártó (Aquarius-Aqua Kft., Bábolna Bio Kft., Detki Keksz Édesipari Kft. és, CERES Sütőipari Zrt.) promóciós termékeiből vásárolnod kell legalább 1-1 darabot a nyereményjáték ideje alatt. Ezt követően töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát, és máris esélyed nyílik megnyerni a fődíjat! A promócióban résztvevő termékek pontos listáját ide kattintva találod.
Hogyan növelhetem az esélyeim a nyerésre?
Vásárolj minél több promócióban résztvevő védjegyes terméket, töltsd fel a virtuális spájzod, hiszen minél több polcot töltesz meg, annál nagyobb eséllyel indulsz az adott nyeremény sorsolásán!
Meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték időtartama: 2019. április 15. - július 15.
Milyen termékek vesznek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban a Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott promóciós termékek vesznek részt. A pontos listáért nézd meg a Promóciós termékek aloldalt.
Milyen nyereményeket nyerhetek?
Fődíj:
  • 1 000 000 Ft készpénzben
Heti nyeremények:
  • 3 db Samsung TV
  • 3 db Samsung tablet
  • 4 db Huawei okostelefon
  • 3 db Sony Playstation
Összesen: 13 db
Napi nyeremények:
  • 1 db Magyar Termék ajándékcsomag
Összesen: 92 db
Mikor sorsolják a napi nyereményeket?
A napi nyeremények hetente kerülnek kisorsolásra.
Mikor sorsolják a heti nyereményeket?
A heti nyeremények a napi nyereményekkel együtt, hetente kerülnek kisorsolásra.
Mikor sorsolják a fődíjat?
A fődíj sorsolására 2019. július 16-án kerül sor.
Hogyan tudom meg, ha nyertem?
A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük, továbbá itt a weboldalon is közzétesszük a nyertesek listáját.