Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?
Vásárolj 2019. augusztus 15. és 2020. január 03. között legalább 1 db, promócióban résztvevő védjegyes terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát!
Hogyan nyerhetek?
Minden egyes promócióban résztvevő védjegyes termék megvásárlása esetén, a vásárlást igazoló blokk AP kódjának vagy számla sorszámának és a vásárlás dátumának feltöltése után feltöltheted az adott termékkel vagy termékekkel a spájzod virtuális polcait.

Vásárolhatsz egyszerre egy, de akár több terméket is. Minden esetben annyi polcot tölthetsz fel, ahány résztvevő márka védjegyes promóciós termékét vásároltad meg. Már egy polc feltöltésével tiéd lehet a napi és heti nyeremények egyike, az 1 000 000 forintos fődíjhoz azonban legalább 5 polcot fel kell tölteni, azaz vásárolnod kell legalább 5 promócióban résztvevő márka védjegyes promóciós termékéből legalább 1 db-ot.

Ne feledd, minél több termékkel töltöd fel a spájzod, annál több eséllyel indulsz a napi, a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán is!
Honnan tudom, hány termékkel töltöttem fel eddig a spájzomat?
Ha egy vagy több márka promócióban résztvevő termékeiből egynél többet vásároltál, úgy a spájzban a megfelelő polcon egy szám jelöli majd a pontos mennyiséget.
Emellett a regisztrációd után a saját profiloldaladon is megnézheted, hogy összesen hány kódod van.
Miért nem azt a terméket látom a virtuális spájzomban, amit a valóságban megvásároltam?
Kódfeltöltés után a spájz megfelelő virtuális polcán az adott márkát képviselő termékkollázs jelenik meg. Ez a kollázs nem feltétlenül tartalmazza azt a promóciós terméket, amit te is megvásároltál, továbbá nem is feltétel, hogy a kollázsban megjelenített promóciós termékek közül vásárolj. Bármilyen, a promócióban résztvevő védjegyes termékkel részt vehetsz a játékban!

A promócióban résztvevő termékek pontos listáját ide kattintva találod.
Mi az az AP kód?
A nyugta utolsó sora, AP betűk után egy „A” kezdőbetű és 8 számjegy.
Online vásárlás esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?
Online vásárlás esetén az elektronikus számla sorszámának utolsó 6 db számjegyét kell megadnod kódfeltöltéskor a „számla száma” szövegmezőbe.
Vevőszolgálaton kiállított számla esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?
Igen, a vevőszolgálat által kiállított számla számának utolsó 6 db számjegyét kell megadnod kódfeltöltéskor a „számla száma” szövegmezőbe.
Hogyan nyerhetek napi és/vagy heti nyereményt?
Vásárolj legalább 1 db védjegyes promóciós terméket, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát, és versenyben is vagy az adott héten a napi és a heti nyereményekért!
Hogyan nyerhetem meg a fődíjat?
Ahhoz, hogy a fődíjért indulhass, legalább 5, a promócióban résztvevő márka promóciós termékeiből vásárolnod kell legalább 1-1 darabot a nyereményjáték ideje alatt. Ezt követően töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát, és máris esélyed nyílik megnyerni a fődíjat! A promócióban résztvevő termékek pontos listáját ide kattintva találod.
Hogyan növelhetem az esélyeim a nyerésre?
Vásárolj minél több promócióban résztvevő védjegyes terméket, töltsd fel a virtuális spájzod, hiszen minél több polcot töltesz meg, annál nagyobb eséllyel indulsz az adott nyeremény sorsolásán!
Meddig tart a nyereményjáték?
A promóció időtartama: 2019. augusztus 15. - 2020. január 03.
Milyen termékek vesznek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban a Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott promóciós termékek vesznek részt. A pontos listáért nézd meg a Promóciós termékek aloldalt.
Milyen nyereményeket nyerhetek?
Fődíj:
  • 1 000 000 Ft készpénzben
Heti nyeremények:
  • 5 db Samsung TV
  • 5 db ASUS laptop
  • 5 db DeLonghi kávéfőző
  • 5 db Huawei okostelefon
Összesen: 20 db
Napi nyeremények:
  • 1 db Magyar Termék ajándékcsomag
Összesen: 142 db
Mikor sorsolják a napi nyereményeket?
A napi nyeremények hetente kerülnek kisorsolásra.
Mikor sorsolják a heti nyereményeket?
A heti nyeremények a napi nyereményekkel együtt, hetente kerülnek kisorsolásra.
Mikor sorsolják a fődíjat?
A fődíj sorsolására 2020. január 06-án kerül sor.
Hogyan tudom meg, ha nyertem?
A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük, továbbá itt a weboldalon is közzétesszük a nyertesek listáját.